Formació // TÈCNIC D'ESPORTS NIVELL 1 EN PÀDEL

PROVA d'ACCÉS TEN-1 en PÀDEL


Del: dissabte, 28 d’octubre de 2023
Al: dissabte, 28 d’octubre de 2023
Lloc:EMILIO SÁNCHEZ CLUB
Seu:Autovia de Castelldefels km 191, 08820 El Prat de Llobregat
Data límit inscripció: no disponible
Preu: 49,25 €

 

Per aquest curs Pàdel, NI-A (Prat de Llobregat) (28/10/2023 a 23/10/2024) la prova d’accés estarà limitada a 40 inscripcions.

Les primeres 40 incripcions rebudes al correu docencia@fcpadel.cat seran les que podran realitzar la prova d’accés. Aquesta condició serà exclusiva per aquest curs.

Per tal de fer la inscripció heu d'omplir el formulari que us adjuntem i enviar-ho escanejat juntament amb el DNI, una fotografia mida carnet i la titulació acadèmica (mínim ESO o equivalent) a docencia@fcpadel.cat

IMPORTANT: La llicència federativa l'haureu de tindre activa en el moment de realització de la prova. 

Data límit per enviar documentació: divendres 6 d'octubre a les 12h o fins a esgotar les places ofertades.

Només quedarà confirmada la plaça un cop envieu aquesta documentació i rebeu un correu de docencia@fcpadel.cat

La superació d'aquesta prova dona accés al curs sempre i quan les places ofertades no superin les sol·licitades. Es realitzarà sorteig quan les places sol·licitades superin les ofertades. 

 

Responsable del tractament: Federació Catalana de Pàdel (FCP); Finalitat: realitzar les formacions corresponents; Base legítima: interès públic (delegació de l’Administració pública esportiva), execució d’un contracte (formacions), compliment d’obligacions legals i consentiment; Conservació: durant el temps imprescindible en funció de la finalitat per a la que són recaptades les dades. Por exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, i  revocació de consentiment, mitjançant comunicació adreçada a: Federació Catalana de Pàdel, Via Augusta, 13-15 Despatx 108 - 08006 Barcelona, o adreça electrònica - padel@fcpadel.cat. Té dret a presentar una reclamació davant les autoritats de control de protecció de dades. Per a més informació sobre aquest tractament i altres consulti la Política de Privacitat a www.fcpadel.cat.


documents: Full inscripció PROVA ACCÉS

documents: Full informatiu curs