competició // lligues - 2021 BARCELONA Veterans Masculí

notícies i novetats de les lligues


05/03/2021

FUNCIONAMENT Alineació On-line


04/03/2021

Les Alineacions Online s’han de fer obligatòriament abans de començar l’eliminatòria, sinó s’envien les alineacions no es podran afegir els noms dels jugadors/es a Registra Resultats (Acta).


03/03/2021

Selecciona la jornada que vols omplir l’alineació. Pots canviar totes les vegades que vulguis l’alineació, gravant cada vegada abans de sortir es quedarà guardada, només quan estiguis segur pots enviar l’alineació llavors ja no es podrà canviar. La hauràs d’enviar just abans de començar (com quan s’emplenava l’acta física) es recomana 10 minuts abans de començar.


02/03/2021

Quan els 2 capitans hagin enviat l’alineació ja es podrà anar a registra resultats (acta) i es podran veure a les 2 alineacions. Finalment quan s’acabi l’eliminatòria s’haurà d’omplir els resultats SIGNAR i ENVIAR per qualsevol dels 2 capitans. En el moment que es registra resultats (Acta) apareix el resultat i pendent de Validar al calendari. Es pot validar fins a 5 dies després de la data de l’eliminatòria sinó es fa es valida automàticament.